BOOMERANG PIZZA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1018 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Boomerang Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

10 apr 2024 at 20:02 Ingen mangler, 3. Gang i streg ved ikke om der er kommet ny ejer, før var der aldrig noget galt
5 apr 2024 at 20:58 Kyllingeburger består af 3 stk 'kylling', en smule slatten salat og dressing. Pølsemix var bløde fritter, 6 små skiver rødløg og 2 klatter ketchup. Fandeme ikke pengene værd.
2 apr 2024 at 7:30 Pizza var kold da de endelig kom
1 apr 2024 at 6:45 Super mad. Dog en anelse meget salt i kødet
30 mar 2024 at 23:24 Det sidste par gange har der været fejl og mangler
20 mar 2024 at 7:59 Amazing pizza, and we even got a free can of soda. Great delivery service. Would recommend :)
19 mar 2024 at 20:59 God mad. Venligt personale
16 mar 2024 at 23:05 Kolding bedste pizza, medarbejderens er flinke, altid smilende og smagen er bare spot on. Stærkt anbefales!
16 mar 2024 at 7:01 Vores pommes frites og mozzarella sticks var bløde.
9 mar 2024 at 23:39 Slatten, tarvelig og halvkold mad. Havde bestilt en pizza med bl.a. feta, cherrytomater og rucola - ingen af delene var på den pizza, der blev leveret. Det er ærgerligt, Boomerang var ellers engang vores foretrukne, hvis vi skulle have takeaway.
1 mar 2024 at 23:35 Pomfritterne var bløde og gummi agtige uden salt. Bacon cheeseburgeren manglede osten. Burger bollen var helt hård og gummi agtig, at spise. Der var 2 bitte små stykker bacon i burgeren også var der puttet alt for meget dressing i.
21 feb 2024 at 0:50 Altid lækkert og velsmagende