BOOMERANG PIZZA

Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 873 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Boomerang Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

28 sep 2022 at 20:05 Pizzaen var en time forsinket, som vi på intet tidspunkt bliver informeret om. Efter 30 min forsinkelse, ringer jeg og spørger hvor vores pizza bliver af, hvortil jeg får besked på at den kommer om 5 min. Herefter går der ydeligere 25 min.
26 sep 2022 at 3:02 Jeg bestilte Min pizza med championer det var der ikke. Jeg købte en pose for 4 kr det fik jeg ikke (og i bund og grund er det med poserne plat og svindel jeg har ALDRIG fået en pose før selvom vi skal betale for det). Budet var såmen flink nok.
17 sep 2022 at 20:36 Bunden på den ene pizza virkede halvbagt
5 sep 2022 at 18:47 Super god mad.
5 sep 2022 at 18:37 Super som altid
4 sep 2022 at 20:51 Altid god pizza fra hagi !
26 aug 2022 at 19:35 Maden kom 20 min for tidlig, hvilket klart er bedre end 20 min for sent. Det plejer at være super mad, men denne gang var pommes fritterne bløde og salaten på pizzaen blød og kedelig.
18 aug 2022 at 19:46 De havde glemt de pomfritter som var bestilt til et af børnene. Og det var nok den kedeligste halve kylling med pomfritter. Lignede mere en flamberet undulat, med dertilhørende 10 stk slatne pommes.. Boomerrang plejer at være gode.
6 aug 2022 at 20:35 Dejen var helt rå! Og afhentningstiden var på 59 minutter… Har spist der flere gange før, men denne gang var vidst den sidste.
6 aug 2022 at 19:43 Maden kom 20 min for sent så den var halvkold og der manglede ingredienser på pizzaen
6 aug 2022 at 3:45 Fik durum med dressing og tomat, selv om det var bestilt uden
6 aug 2022 at 0:18 Det var slet ikke varmt. Kom dog til tiden